#WheelbarrowWalk #PilgrimagefortheEarth #2022 #2024 #UNESCO

For the Earth

Wat kan ik doen tijdens de Krui-tocht Voor de Aarde?

Eetlepel grond – Wens – Donatie 

Stuur een eetlepel grond uit je tuin of een plek waar je je mee verbonden voelt en stuur dit met een wens Voor de Aarde toe aan het Veerhuis inclusief een donatie om deze Krui-tocht mogelijk te maken. 

Loop een dag mee met de Krui-tocht 

Loop een dag mee met de Krui-tocht en geef uitdrukking aan jouw verbinding met de zorg Voor de Aarde. Doe het voor jezelf en wellicht inspireer je daarmee ook anderen om zich ook te verbinden met deze Pelgrimage Voor de Aarde. Wie weet kom je met vrienden om eens in een hele andere manier in gesprek met elkaar te zijn door jullie gedeelde zorg Voor de Aarde. 

Doe mee in het creëren en realiseren van de Krui-tocht 

Wij creëren de Krui-tocht terwijl wij hem lopen. Naast vakmanschap, creativiteit, een positieve grondhouding vanuit het vertrouwen dat het goede op ons pad komt, zijn we het gewoon ook iedere dag aan het doen en vormgeven. Van pontjes die niet varen tot het strategisch realiseren van de afspraken bij de UNESCO en de EU.  

Wij kunnen heel goed hulp gebruiken bij een aantal hele concrete praktische zaken zoals: 

  • de website en materialen vertalen in het Engels 
  • de website en materialen vertalen in het Frans 
  • het tijdig zichtbaar maken op sociale media van al dat mooie materiaal dat wij en onze mede-lopers dagelijks maken

Wil jij ons helpen bij bovenstaande praktische zaken, stuur dan een e-mail naar : frans.willem.delien@gmail.com

 

Ondersteun het Veerhuis Voor de Aarde 

Henry is deze actie gestart vanuit het Veerhuis in Varik gelegen aan de dijk van de Waal en haar prachtige Uiterwaarden. In het Veerhuis Voor de Aarde worden nieuwe initiatieven geboren zoals deze Krui-tocht. Om dit mogelijk te maken moet Henry kunnen Pelgrimeren Voor de Aarde met zijn kruiwagen in de wetenschap en het vertrouwen dat hij zijn thuis, het Veerhuis, in vertrouwde handen achterlaat. 

Zijn Veerhuisgenoot Frans-Willem zorgt voor de organisatie van de Krui-tocht en het Veerhuis. Waarbij Ajo zorgt dat beide mannen hun ding kunnen doen door de dagelijkse gang van zaken in het Veerhuis liefdevol te verzorgen. Marinus die al het prachtige materiaal voor de Krui-tocht vormgeeft, helpt ook heel regelmatig waar hij kan. 

Nu komt de periode dat mensen weer meer naar buiten gaan en even tijdelijk landen bij het Veerhuis voor een overnachting, een bijeenkomst of een drankje en een verhaal. Om deze mensen met aandacht te “dienen” kunnen wij meer hulp gebruiken.  

FUNding van het Veerhuis Voor de Aarde 

We krijgen steeds vaker verzoeken om ons werk financieel te steunen. Mensen zijn enthousiast over het Veerhuis en de Krui-tocht en willen bijdragen. De Aarde wordt er blij van; FUNding dus. 

Een maandelijkse bijdrage (naar eigen draagkracht) zal ons (de Aarde) dan ook helpen.  

Doe je mee? 

Stuur ons dan jouw deelname per mail met jouw wens Voor de Aarde erbij. Die bewaren we dan op jouw naam en delen haar met de Aarde; bijvoorbeeld tijdens een Vuurceremonie.  

Je kunt een automatische maandelijkse bijdrage storten op NL89 TRIO 0390 4880 38 van de Stichting UNO-foundation onder vermelding van “Voor de Aarde”. Een automatische maandelijkse bijdrage kun je bij jouw bank zelf instellen en elke maand weer beëindigen of verhogen. 

De UNO-foundation is de beheerder van het Veerhuis. En UNO staat voor het denken en handelen vanuit eenheid. 

en_GBEnglish