#WheelbarrowWalk #PilgrimagefortheEarth #2022 #2024 #UNESCO

De route in een rechte lijn

Vrede, Verbinding en Liefde

Op elke rechte lijn op Aarde te herkennen

Op 22 april 2022 zet Henry om 10 uur de eerste stap vanuit het Veerhuis in Varik richting de UNESCO in Parijs met allemaal buideltjes aarde van over de hele Aarde met bijgevoegde wensen.

Toen het idee ontstond typte Henry Varik in Google Maps en vervolgens klikte hij het loop icoontje met als eindbestemming Parijs. En wat zag hij? Een rechte lijn. En wat vond hij op die lijn? Tientallen mooie initiatieven voor de Aarde. Dit overstijgt landsgrenzen, geloofsovertuiging, geslacht of welk schijnbaar verschil ook. Gewoon goed in verbinding met de Aarde leven en door voor haar te zorgen, zorg je ook voor jezelf en je relaties.

Het met liefde zorgen voor de Aarde is overal al lang begonnen ontdekten we dus. Daar gaan we langslopen om te laten zien hoeveel moois er gaande is op de wereld! Het kan niet anders dan dat op elke rechte lijn over de Aarde er veel meer moois gaande is. Waar mensen met liefde en aandacht voor de Aarde zorgen.

Ga het maar eens onderzoeken: Trek vanuit je eigen woonplaats een rechte lijn naar een willekeurige plaats op de wereldkaart en vindt het vele moois dat er al gaande is. Gewoon mensen met handen aan de schop en aarde kruiend over een bio akker.

Recent heeft Kunstenaarsduo Huub en Adelheid Kortekaas, net zoals het Veerhuis dat ook deed, een stuk van hun buitenplaats teruggeschonken aan de Aarde; de Aarde Voor Iedereen. Dit zijn voorbeelden die we met de Wheelbarrow-Walk naar Parijs zichtbaar maken. Het wakker maken van het verlangen om anders te kijken naar de Aarde en de zorg ervoor op de eerste plaats te zetten. Vrede- en liefdevol met de Aarde en elkaar omgaan.


IK DOE MEE

De Krui-Tocht in een rechte lijn

Dashboard Krui-tocht Varik – UNESCO in Parijs
Alle 45 dagen, data en locaties overzichtelijk in beeld. Deze pagina zal regelmatig worden geüpdatet.


Krui-Tocht Dashboard Varik – Parijs

Volg Henry en zijn Krui-tocht via de Pindat APP of Pindat.com :

Henry.kruier

  1. ativador office 2013 

nl_NLDutch